De Oudercommissie van de Hobbitstee 

Voor een goed verloop van de verschillende vieringen is het fijn om altijd te kunnen rekenen op de oudercommissie. Samen vieren is traditiegetrouw een belangrijk onderdeel van de Hobbitstee. Vieringen vragen een goede organisatie. En de ouders van de oudercommissie zijn hierbij onmisbaar met betrekking tot de coördinatie en de inkoop. Ook is er een groepje ouders, dat met veel plezier elk jaar een ouderviering op het toneel brengen: speciaal en genieten!

De vrijwillige ouderbijdrage van de ouders wordt gebruikt om de vieringen een extra feestelijk karakter te geven.

 

Vrijwillige ouderbijdrage

Samen met de leerkrachten bedenken we een leuke invulling per viering en met hulp van de extra handen van ouders zetten we leuke activiteiten neer!  Bij vieringen kun je denken aan Sinterklaas, Kerstmis, Carnaval en Pasen. Maar ook activiteiten, zoals schoolreisjes, excursies voor IPC-projecten, de Kinderboekenweek, de Avond4daagse en een schoolfeest worden ondersteund door de oudercommissie. 

Om deze feesten te faciliteren hebben we geld nodig.  Het schoolbudget gaat voornamelijk op aan lesmateriaal e.d. Daarom vragen wij aan de ouders een vrijwillige ouderbijdrage van €55,- per jaar per kind, zodat er niet alleen geleerd kan worden, maar ook gevierd. Het geld van de Oudercommissie wordt gebruikt voor onder andere (Sinterklaas)cadeautjes, limonade en versnapering, entree bij museumbezoeken, huur van bussen en spelmateriaal als ook de feestelijke aankleding van de school.  

Tijdens de informatie-avond wordt gedeeld hoe de ouderbijdrage besteed wordt.  Voor het schoolreisje sparen we twee jaar. De kinderen gaan dus om het jaar op schoolreisje en en het andere jaar is er een speciaal schoolfeest, zoals een sport- of een theaterdag.  ​

 
 

Voor het schooljaar 2020-2021 bestaat de oudercommissie uit de volgende leden:

  • Andrea Majoor, moeder van Sep, Fay en Liv; voorzitter

  • ​Stef-Jaap Willard, vader van Sofie, Sasja, Jaap en Jasmijn ; penningmeester​

  • Jolanda Heus, moeder van Kris en Femke                    

  • Gabriëlle van den Boom, moeder van Fleur en Sofie

  • Saskia Rozendaal, moeder van Julius en Juna​

  • Lobke van der Wal, moeder van Phileine, Jasmijn en Senna

  • Miriam Szabang, moeder van Liv​​

  • Rachea​l Luijf, moeder van Max en Vince

  • Nathalie Susan, moeder van Willemijn Boskma​

  • Wemke Boonstra, vanuit het schoolteam

Als je meer informatie over de oudercommissies wilt of je hebt tijd en zin om actief deel te nemen, neem dan contact op met Andrea Majoor (andreamajoor@gmail.com) of spreek een van de OC-leden even aan op het schoolplein. Wij zoeken nog enkele nieuwe leden ter versterking en je bent uiteraard van harte welkom!